Kúpiť rotopéd – e-shop

Sprievodca výberom
rotopédov


Rotopéd  >  Moderné rotopédy v recenziách užívateľov

Moderné rotopédy v recenziách užívateľov

Hovoríte si, že by to chcelo zmodernizovať domácu posilňovňu, prípadne ju ešte len vybavujete? Rotopéd je základ. Pri jeho výbere vám môžu pomôcť skúsenosti užívateľov.

Rekreačné jazdy po svete, a pritom doma

Petr Doležal hodnotí rotopéd inCondi: "Zvažoval som domáci stroj na nenáročný tréning, tak, aby cvičenie bolo aj oživené jazdami po svete prostredníctvom Google Street View. Všetko v poriadku, jazda je veľmi zábavná. Môžem vrelo odporučiť, stroj je tichý, hlučnejší je skôr jazdec po niekoľkých kilometroch :-). Cena rozhodne nezodpovedá kvalite, myslím, že podobné stroje sú celkovo drahšie, takže veľké plus. Môžem odporučiť na kondičný amatérsky tréning aj pre náročnejších užívateľov."

Ďalší používateľ rotopéda inCondi dopĺňa: "Nie je potrebné sa rozpisovať, proste výborná voľba na tréning celej rodiny. Je to zvláštne, ale oproti mechanickým strojom je jazda na tomto zábava."

Luky hovorí: "Pre človeka, ktorý rád jazdí na bicykli, ale cez zimu to nedáva, je rotopéd výborná alternatíva."

Nadchne vás aj technické prevedenie

Ruda Kosík si všíma detaily rotopéda inCondi: "Na prvý pohľad veľmi pekný produkt, elektronické ovládanie záťaže na ovládacom paneli, alebo pomocou aplikácie na mobile či tablete, 12 pevných profilov pre záťaž + jeden program v manuálnom režime na prakticky neobmedzené nastavenie profilu záťaže."

Pepa dodáva lakonicky: "Na tomto rotopéde jazdím denne, predchádzajúci rotopéd s mechanickým ovládaním som používal ako vešiak na šaty."

Podľa ďalšej recenzie stroj podporuje aj rodinnú pospolitosť: "Rotopéd by sme odporučili hlavne vďaka naozaj tichému chodu, takže v jednej miestnosti môžu všetci sledovať televíziu a jeden z nich šliapať."

...alebo Eiffelova veža!

Trenažér, tentokrát bežecký pás, si pochvaľuje aj bežkyňa Markéta: "Kto rád behá a nechce nudné programy, tak prepojenie trenažéra s tabletom (Street View - Mapy Google) je fakt skvelé. Kedykoľvek chcem, zabehnem si napríklad k Eiffelovej veži. Tento výhľad ma naozaj milo prekvapil."

Doprajte si aj vy zábavné športovanie s moderným rotopédom alebo iným trenažérom, ktorý si vyberiete v internetovom obchode, vďaka recenziám a chatu s jeho obsluhou, doslova na mieru.

Zdieľajte článok



Odporúčame rotopedy






Ďalšie novinky

Ako často cvičiť na rotopéde?

Organizmus nie je dobre preťažovať a každodenný tréning sa môže vrátiť aj v podobe zdravotných problémov. Navyše je potrebné druhy športovania kombinovať.

Rotopédy s počítačom riadenou záťažou

Medzi najkvalitnejšie rotopédy patria tie s počítačom riadenou záťažou. V spojení s hrudným pásom a využitím rôznych HRC programov riadi váš tréning ako profesionálny tréner.

Moderné rotopédy v recenziách užívateľov

Hovoríte si, že by to chcelo zmodernizovať domácu posilňovňu, prípadne ju ešte len vybavujete? Rotopéd je základ. Pri jeho výbere vám môžu pomôcť skúsenosti užívateľov.

všetky novinky